ADVIES

Om te achterhalen waar je klant echt op zit te wachten, heb ik 3 trajecten samengesteld die geschikt zijn voor de b2b en b2c markt. 

Ik geloof dat als je het werkelijke probleem vindt, je de

meest relevante oplossing kan bieden aan je doelgroep zolang dit gebaseerd is op de behoefte van je eindgebruiker.

 

De eindgebruiker als bedrijfskompas.

 

Het achterhalen welke drijfveren spelen bij het maken van keuzes, is mijn passie. Hoe deze behoeftes worden

vertaald naar de organisatie, praktijk en markt, is mijn kracht. Ontdek samen met mij wat de werkelijke toevoegende waarde is van jouw dienst, product of merk. En hoe je sneller, beter of makkelijker vooruitgang boekt.

Hoe ga ik te werk?

 

Ik heb 3 trajecten samengesteld die geschikt zijn voor de b2b en b2c markt.

Voorafgaand aan elk traject houden we een intake om de business case helder te krijgen.  Vanuit de intake wordt gekeken welk traject het beste bij je business past. Daarnaast wordt de invulling voor het verdere traject vormgegeven inclusief de roadmap voor de klanteninterviews.

 

 • Traject 1 Consumer Check 

Een snelle manier waarbij je achterhaalt hoe je klant je organisatie, product of dienst ervaart. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Meest  geschikt voor freelancers, ondernemers en klein MKB.

 

 • Traject 2 Royal Research 

Naast de algemene behoeftes wordt er gericht gekeken naar kans gebieden. Welk potentieel ligt er bij niet-klanten en wat is je onderscheidend vermogen? Een stukje research wordt hierin meegenomen. Meest  geschikt voor klein en middelgroot MKB.

 

 • Traject 3 Deep Dive 

De focus ligt op algemene behoeftes, kans gebieden en specifieke kans richtingen waarmee je verschil maakt in de markt. Er is ruimte om interne vraagstukken mee te nemen of om vraagstukken, producten/ diensten verder uit te diepen of vorm te geven (d.m.v. bijv. co-creatie). Research is een onderdeel van dit traject. Meest  geschikt voor middelgroot en groot MKB.

 

Wil je alvast een intake plannen? Dat kan onderaan deze pagina. Bij afname van een traject, worden de kosten voor de intake in mindering gebracht.

 

 • Meest geschikt voor ondernemers en klein MKB

  1 uur 30 min

  125 euro
 • Meest geschikt voor klein en middelgroot MKB

  2 uur 30 min

  200 euro
 • Meest geschikt voor middelgroot en groot MKB

  4 uur

  300 euro